Dit nieuwe product van Nicoll, die inloopdouches een nieuwe impuls geeft, maakt nu deel uit het van Docia-assortiment voor inloopdouches. De douchewandgoot is verkrijgbaar in vele afwerkingen zodat hij bij alle soorten inloopdouches en badkamerstijlen past.

De DOCIA-douchewandgoot van Nicoll is tegelijkertijd sober, stijlvol en efficiënt, het houdt het vloeroppervlak van de douche volledig intact en heeft een hoog debiet (tot 0,74 1/s). Zorgen maken over het moeilijk wegstromen van water behoren tot het verleden. De goot is uitgerust met een verwijderbaar magnetisch paneel, zonder vloerrooster, en biedt een eenvoudige toegang tot de sifon en het haarfilter voor eenvoudig dagelijks onderhoud.

De Nicoll-docuhewandgoot is ideaal voor een hedendaagse, stijlvolle badkamer met een minimalistisch design zonder dat er afbreuk wordt gedaan de kwaliteit! Gegarandeerd comfort voor maximaal plezier. De DOCIA-douchewandgoot is een trendy oplossing met een persoonlijke elegante tint voor zowel privé als professioneel gebruik. Het is ook ideaal voor particuliere woningen, voor collectieve woningen en zelfs voor hotels.

De nieuwe DOCIA-douchewandgoot maakt het vandaag de dag mogelijk om uw douche geheel vrij te maken van een vloerooster.

De DOCIA-douchewandgoot: de voordelen voor de installateur

caniveau mural-nicoll-img-3

Bent u een installateur? Deze innovatieve douchewandgoot zal tijdens de installatie geen problemen geven. Integendeel, de wandgoot is wat betreft het ontwerp en de installatie verrassend flexibel. Hij wordt voornamelijk gekenmerkt door 3 criteria.

  • Aanpasbaar aan wanden van verschillende type materialen: de goot is uitgerust met systeem dat kan worden aangepast aan een wanddikte van 4 tot 22 mm;
  • De installatie is betrouwbaar en duurzaam: de goot is uitgerust met een geconsolideerd roestvrij stalen waterdichtingssysteem;
  • Eenvoudig te installeren: de goot is uitgerust met voeten die in hoogte verstelbaar zijn van 98,5 mm tot 145 mm voor de lage versie (30 millimeter waterhoogte)

Docia-douchewandgoten zijn ontwikkeld om te voldoen aan de hedendaagse modetrends en aan alle eisen van moderne badkamers. Ze zijn gemaakt om in alle harmonie aan uw badkamerproject te voldoen: aan de muur gemonteerd, centraal geplaatst, of aan de douchedrempel.

Docia-douchegoten nemen weinig ruimte in. Ze zijn elegant maar ook efficiënt, ze kunnen onopvallend, sober en verborgen zijn of juist de nadruk leggen op de fraaie uitstraling van hun roosters.

caniveau-douche-mural-img-1-redim

Het is de ideale oplossing om uw badkamer met inloopdouche een stijlvolle touch te geven. Al uw wensen, zowel in praktisch als in esthetisch opzicht, zullen worden vervuld.

U kunt voor deze DOCIA-douchegoten nu terecht bij Nicoll’s retailpartners. De goten worden verkocht met een flens en een afdichtingsmembraan (de roosters worden afzonderlijk gekocht).

Bezoek nicoll.be voor meer informatie over onze uitgebreide collectie DOCIA-douchewandgoten en de bijbehorende roosters. Op onze website zullen alle details aan u worden uitgelegd.

 

Notre nouveau catalogue
2022
Téléchargez
Notre nouveau catalogue
2022
Téléchargez
Vous pouvez à présent consulter le catalogue en cliquant sur le lien suivant
Merci !
Merci !
Vous pouvez à présent consulter le catalogue en cliquant sur le lien suivant
Onze nieuwe catalogus
2022
Download
Onze nieuwe catalogus
2022
Download
U kunt de catalogus nu raadplegen door op de volgende link te klikken
Dank u
Dank u
U kunt de catalogus nu raadplegen door op de volgende link te klikken