De voordelen van een dakgoot in PVC

26 oktober 2020

Als u meent dat het tijd is om uw goten te vernieuwen omdat ze in slechte staat verkeren en geen voldoening meer geven, vindt u op de markt een groot assortiment goten van verschillende materialen om regenwater af te voeren tot op de grond en zo voortijdige beschadiging van uw funderingen te voorkomen.

Een van deze materialen is PVC, dat zich om een aantal redenen onderscheidt van de rest. En zoals we zullen zien, bieden PVC-goten heel wat voordelen.

Tout d’abord, la gouttière en PVC est peu onéreuse. Allereerst zijn ze niet duur. Het is zelfs de goedkoopste optie op de dakgotenmarkt. PVC-goten zijn veel goedkoper dan goten van zink of gegalvaniseerd staal. Daarom zijn deze goten perfect voor mensen met een beperkt budget.

PVC-dakgoten kunnen tegen temperatuurschommelingen en gaan gemiddeld tot 15 jaar mee. Ze kunnen slecht weer en slechte weersomstandigheden aan. Bovendien is het robuuste PVC goed bestand tegen corrosie.

voordelen -pvc-nicoll

Een van de belangrijkste voordelen van PVC-goten is echter hun lichte gewicht. Dat maakt ze gemakkelijk te vervoeren, te plaatsen en te vervangen.

Er is ook een breed scala aan verbindingen en accessoires om de configuratie van de goten te optimaliseren, rekening houdend met de vorm van uw dak. Anderzijds kan PVC worden afgezaagd, waardoor u zonder veel moeite de gootlengte naar wens kunt aanpassen.

Al deze factoren tonen en bevestigen gat goten installeren heel gemakkelijk is met PVC. Een klein aantal verbindingen of verlijming volstaan om het geheel af te werken.

Welke PVC-goot moet u kiezen?

Er zijn talloze merken van PVC-dakgoten, maar ze zijn niet allemaal goed en ze bieden niet allemaal een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Nicoll PVC TECHTAN®-dakgoten hebben zichzelf al bewezen omdat ze gemaakt zijn van een exclusief, extreem resistent composietmateriaal. TECHTAN® is het resultaat van nauwgezet werk en langdurig onderzoek in het laboratorium en het center voor onderzoek en ontwikkeling van Nicoll. Deze Nicoll-goten zijn ontstaan dankzij het werk van een team van gepassioneerde vakmensen die een kwalitatief en voordelig product willen aanbieden.

De ontwerpers van deze PVC-dakgoten hebben echter ook rekening gehouden met andere, even belangrijke criteria. Nicoll-goten in TECHTAN® sluiten aan bij de strategie voor duurzame bescherming van constructies, maar hebben ook aandacht voor het esthetische aspect met verschillende manieren om een optimale integratie in het gebouw te verkrijgen.

Het is een minutieus, zorgvuldig werk waarbij architecten en ontwerpers nauw hebben samengewerkt om perfect harmonieuze kleuren, materialen en vormen te brengen die aansluiten bij het gebouw en de nieuwe trends.

Zo beschikt u over een breed kleurengamma en kunt u gemakkelijk dakgoten kiezen die bij de stijl van uw huis passen.

Als kers op de taart zijn deze goten voor honderd procent recycleerbaar en biedt TECHTAN® u ook nog een 30 jaar garantie.

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over verschillende dakgoten in van PVC: Ovation®, Elite®, halfrond.


NEEM CONTACT OP

NICOLL IN BELGIË

ALIAXIS

Nicoll
Diensten

Nicoll
Producten

Nicoll
Nieuws

nicoll aliaxis

Nicoll is één van de Europese leiders in de productie van kunststof materialen voor de bouw en de sanitaire wereld.

Notre nouveau catalogue
2022
Téléchargez
Notre nouveau catalogue
2022
Téléchargez
Vous pouvez à présent consulter le catalogue en cliquant sur le lien suivant
Merci !
Merci !
Vous pouvez à présent consulter le catalogue en cliquant sur le lien suivant
Onze nieuwe catalogus
2022
Download
Onze nieuwe catalogus
2022
Download
U kunt de catalogus nu raadplegen door op de volgende link te klikken
Dank u
Dank u
U kunt de catalogus nu raadplegen door op de volgende link te klikken