Bouwt u hotels of bent u installateur? Dan kan dit wel eens interessant voor u zijn. Hier vindt u een overzicht van de producten en diensten van Nicoll voor vloeistoffenbeheer in hotels.

Zoals iedereen weet is er in de toerismesector altijd sprake van sterke concurrentie en probeert ieder hotel zich te onderscheiden en nog beter voor de dag te komen om meer en meer klanten te verleiden en aan zich te binden. Met dit doel zetten de hotels zich in om hun klanten een ongeëvenaarde ervaring te bieden bij elk verblijf en in deze context richt hun aandacht zich vooral op het comfort en de kwaliteit van de voorzieningen.

Van budgethotel tot paleis

Nicoll is de specialist als het gaat om vloeistoffenbeheer. Wij hebben ons tot doel gesteld om de hotelhouders onder onze klanten alle mogelijke oplossingen te bieden om in hun behoeften te voorzien.

Het aanbod van Nicoll/GIRPI sluit aan op de behoeften van alle typen hotels. Het zeer uitgebreide assortiment, dat zowel vooruitstrevend als efficiënt is en tegelijkertijd ook duurzaam, biedt oplossingen voor alle ruimten van het hotel, zowel binnen als buiten: Verwarming en klimaatbeheersing (Fluxol®, KRYOCLIM®), afvoer (Chutunic®, Friaphon®…), warm/koud huishoudelijk water (HTA®, HTA®-F, Fluxo®…), hangende closetpotten (SOLEMUR®), afvoer van huishoudelijk water en douchewater (Magnetech®, Docia®, Turboflow®, Easyphon® systemen), zwembaden en spa’s…

caniveau-mural-ambiance

Kortom, met al haar verschillende accessoires van hoge kwaliteit biedt Nicoll een oplossing voor iedere vorm van vloeistoffenafvoer.

Verschillende beroemde hotels, zoals het Hôtel Pullman Aéroport Charles-de-Gaulle of Toyoko-Inn (Marseille), Martinez (Cannes), of Georges V, Ritz, Cures Marines (Trouville) hebben met de accessoires van Nicoll bevredigende oplossingen gevonden voor al hun zorgen van welke omvang dan ook.

Het Hôtel Hyatt Regency Paris-Étoile bijvoorbeeld, is zeer vernieuwend te werk gegaan door het laten installeren van het Chutunic® systeem voor hoge gebouwen van Nicoll, waardoor het meteen het eerste hoge gebouw in Frankrijk was met een hoog rendement gemengd rioolstelsel van PVC.

Nicoll wil u graag van dienst zijn

Nicoll begeleidt klanten in elke fase van hun project door het aanbieden van de gewenste diensten en het aandragen van geschikte oplossingen. In eerste instantie stelt Nicoll een contactpersoon voor u aan. Daarna stuurt Nicoll in de studiefase en/of tijdens de werkzaamheden, gespecialiseerde technici om u technisch te ondersteunen en u te helpen met het ontwerp van de netwerken op een plattegrond of door middel van een BIM. Deze technici kunnen u ook helpen bij het opstellen van een logboek. Nicoll begeleidt u tijdens de werkzaamheden en kijkt samen met u wat de meest rendabele manier is voor het toepassen van de voorgestelde oplossingen.

Het technisch team van Nicoll voorziet u van adviezen en helpt u bij de uitvoering van de werkzaamheden waarbij rekening wordt gehouden met de geldende regelgeving, zodat alles naar behoren en in de beste omstandigheden wordt uitgevoerd.

Nicoll biedt oplossingen op maat. Onze dienst Onderzoek & Ontwikkeling (O&O) en haar technisch team kunnen speciale onderdelen ontwerpen en produceren die volledig beantwoorden aan de problematiek van uw bedrijf.

Voor alle documentatie, zoals technische fiches, certificaten en installatie-instructie hoeft u overigens alleen nogmaar onze catalogus te raadplegen. Hier vindt u al onze producten inclusief een productbeschrijving.

Tot slot heeft Nicoll een soort pact ontwikkeld dat berust op samenwerking. Nicoll heeft bij het zoeken naar en het ontwikkelingen en verbeteren van haar oplossingen altijd al gestreefd naar samenwerking met de klant. Ons team Onderzoek & Ontwikkeling gaat graag met u in gesprek om uw behoeften beter in kaart te brengen met het oog op het uitbreiden en verbeteren van de oplossingen en diensten van de toekomst en het perfectioneren van de oplossingen en diensten van vandaag.

Notre nouveau catalogue
2022
Téléchargez
Notre nouveau catalogue
2022
Téléchargez
Vous pouvez à présent consulter le catalogue en cliquant sur le lien suivant
Merci !
Merci !
Vous pouvez à présent consulter le catalogue en cliquant sur le lien suivant
Onze nieuwe catalogus
2022
Download
Onze nieuwe catalogus
2022
Download
U kunt de catalogus nu raadplegen door op de volgende link te klikken
Dank u
Dank u
U kunt de catalogus nu raadplegen door op de volgende link te klikken